top of page

Πως μπορείς να προσφέρεις;

Συνεργαστείτε μαζί μας!

 

Η ισχύς εν τη ενώσει! Εάν θέλουμε να επιτύχουμε μια ουσιαστική αλλαγή, πρέπει να δράσουμε μαζί. Γι’ αυτόν τον λόγο ιδρύουμε Τοπικές Ομάδες σε όλον τον κόσμο και αναζητούμε συνεργασίες με άλλες κοινωφελείς οργανώσεις, με εταιρίες και φοιτητικούς συλλόγους.

 

Μόνο από τη δράση φοιτητών, το SolidariTee κατάφερε να εξεύρει πόρους ύψους άνω των 100.000 € στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Εντούτοις, γνωρίζουμε ότι, εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας άλλες εθελοντικές δράσεις, εταιρίες και συλλόγους, ο αντίκτυπός μας μπορεί να γίνει ακόμη ισχυρότερος. Είτε εκπροσωπείτε μια κοινωφελή επίδειξη μόδας είτε μια δικηγορική εταιρία, εμείς στο SolidariTee θα επωφεληθούμε από τη στήριξή σας!

 

Παλαιότερες Συνεργασίες

 

Από τον χώρο της μόδας μέχρι τον τομέα της εκπαίδευσης, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι το SolidariTee έχει συνάψει συνεργασίες με πληθώρα διαφορετικών, πλην όμως εξαιρετικών και αξιόλογων οργανώσεων και οργανισμών.

 

Τη χρονιά 2018-2019, η εξέχουσα Κοινωφελής Επίδειξη Μόδας του πανεπιστημίου του Cambridge (Cambridge University Charity Fashion Show) προσέφερε την αμέριστη συμπαράστασή της και στήριξε το SolidariTee, και μαζί με αυτήν και ορισμένες άλλες μεγάλες φοιτητικές εκδηλώσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Επιπλέον, είχαμε ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση (σε σημείο να ξεπουλήσουν τα εισιτήρια!) σε φοιτητικές stand-up comedies από κοινού με το Laugh 4 Change, μια οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα για τους πρόσφυγες μέσω αντίστοιχων δρώμενων.

 

Σε συνεργασία, επιπρόσθετα, με την Oppidan Education, η οποία προσφέρει σε παιδιά και νέους υπηρεσίες συμβουλευτικής και προσανατολισμού, το SolidariTee πραγματοποίησε μια σειρά από εργαστήρια-workshops στα summer camps της Oppidan για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών. Εκτός αυτών, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους μακροχρόνιους συνεργάτες μας. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για τους Jericho Coffee Traders, NEMI teas και Judy Fishel Art και την αδιάκοπη και ακούραστη στήριξη που παρέχουν στη δράση μας. Κάθε συνεισφορά είναι καλοδεχούμενη σε όποια μορφή κι αν παρέχεται, είτε πρόκειται για τη δωρεά μέρους των εσόδων από μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο, είτε για τη δωρεά ενός βραβείου σε μια λοταρία. Ό,τι είναι πιο λειτουργικό για τον οργανισμό σας!

 

Εάν θέλετε να συζητήσουμε για μια ενδεχόμενη μελλοντική μας συνεργασία, ανυπομονούμε να τα πούμε στη διεύθυνση: solidariteegreece@gmail.com .

 

Οι φοιτητές έχουν περιέργεια, είναι δημιουργικοί, αγαπούν την περιπέτεια!

Το SolidariTee στελεχώνεται και λειτουργεί αποκλειστικά από φοιτητές, γεγονός που σημαίνει ότι γνωρίζουμε ακριβώς τι ψάχνει να βρει ένας φοιτητής σε μια κοινωφελή οργάνωση και σε μια φίρμα. Αριθμώντας περίπου 700 φοιτητές σε 6 διαφορετικές χώρες, έχουμε μια ξεχωριστή πλεονεκτική θέση ανάμεσα στους φοιτητικούς κύκλους.

Οι φοιτητές έχουν περιέργεια, είναι δημιουργικοί, αγαπούν την περιπέτεια, οπότε αυτά ακριβώς τα στοιχεία προσπαθούμε να χαρακτηρίζουν και κάθε συνεργασία που συνάπτουμε. Υπάρχουν αναρίθμητες ευκαιρίες και δυνατότητες για να ευαισθητοποιήσεις και να συλλέξεις χρήματα μεταξύ φοιτητών, επομένως επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε κάποια ιδέα για να συνεργαστούμε!

Το SolidariTee είναι, επίσης, ανοικτό σε χορηγίες από οργανώσεις που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν απευθείας μια χρηματική δωρεά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες χορηγιών, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση: solidariteegreece@gmail.com .

Δωρεές Aπό Οργανισμούς

 

Προσφορά από μισθοδοσίες

Η προσφορά ποσοστού από τη μισθοδοσία, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας προ φόρων, συνεπώς η κίνησή σας έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Εάν είστε ένας μεμονωμένος εργαζόμενος, ρωτήστε τον εργοδότη σας για την προσφορά μέσω μισθοδοσίας.

 

Από τις αγορές σας

Η στήριξη από επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές, μπορεί να κάνει αισθητή διαφορά για τις ΜΚΟ που βοηθούμε, αλλά και για τις ζωές των προσφύγων στην Ελλάδα. Ένας τρόπος να το κάνετε είναι δωρίζοντας κάποιο ποσοστό των πωλήσεων ή κερδών σε εμάς, ώστε να μας παράσχετε με τους απαραίτητους πόρους που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε τις ζωές των προσφύγων.

Βοήθησέ μας να συγκεντρώσουμε χρήματα!

 

Κάθε σεντ είναι πολύτιμο, είτε διοργανώνεις μια πώληση γλυκών και αρτοσκευασμάτων, είτε έναν μαραθώνιο. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι φοιτητής για να στηρίξεις το SolidariTee.

Ιδιώτες και επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο έχουν στήσει πάγκους για χάρη του SolidariTee και έχουν συγκεντρώσει χρήματα για εμάς και τη δράση μας. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις μερικές ιδέες τρόπων εξεύρεσης πόρων. Ενημέρωσέ μας για τα σχέδιά σου!

 

Για εταιρίες

Εάν στην εταιρία σου υπάρχει μια «εβδομάδα αγαθοεργίας» ή η εταιρία σου επιλέγει κάθε χρόνο κάποια κοινωφελή οργάνωση ως συνεργάτη, θα χαιρόμασταν πολύ να λάβουμε μέρος! Έχουμε βοηθήσει στο παρελθόν εταιρίες στη διοργάνωση δραστηριοτήτων για τη συγκέντρωση χρημάτων και οι εργαζόμενοι απόλαυσαν πολύ τη συνεργατική δράση δίπλα στους φοιτητές μας, οι οποίοι είναι μέσα στην ενέργεια!

 

Για σχολεία

Bake sales, παζάρια, συναυλίες, βραδιές παιχνιδιών, όλα αυτά και άλλα πολλά αποτελούν υπέροχους τρόπους για να συγκεντρώσει κανείς χρήματα, να διαφημισθούν τα μπλουζάκια του SolidariTee και να εμπνευσθούν οι φοιτητές του αύριο να γίνουν μέλος και να ακολουθήσουν τον σκοπό μας!

 

Για ομάδες

Όσοι έχουν χόμπι απολαμβάνουν πολύ τις προκλήσεις. Έτσι κι εμείς! Χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε ανθρώπους να ανταποκρίνονται σε μια πρόκληση ή να φθάνουν στη γραμμή του τερματισμού φορώντας ένα μπλουζάκι SolidariTee! Εναλλακτικά, τα T-Shirts μας λειτουργούν και ως μια φανταστική εμφάνιση για την ομάδα σου!

 

Συγκέντρωση πόρων από εορτασμούς

Είναι τόσες πολλές οι φανταστικές περιστάσεις στη διάρκεια της χρονιάς για να διαδώσει κανείς χαρά και ελπίδα. Γιατί να μη δώσεις λίγη και στο SolidariTee;

 

Στο Facebook θα βρεις μια πρωτοποριακή λειτουργία, που μετατρέπει έτσι τα γενέθλιά σου σε δράση αλληλεγγύης, αφού σου επιτρέπει να δωρίσεις τα χρήματα που συγκέντρωσες στο πλαίσιο της γιορτής!

 

Για τους λάτρεις της περιπέτειας

Ανεβαίνεις στον Όλυμπο; Τρέχεις στον αυθεντικό Μαραθώνιο;

 

Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί και περιπετειώδεις τρόποι για να συγκεντρώσει κάποιος χρήματα. Θα μοιραστούμε με το κοινό και τις απίστευτες φωτογραφίες που θα βγάλεις φορώντας το SolidariTee μπλουζάκι σου!

Αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποίησετε μια δωρεά στην οργάνωσή μας ή να αγοράσετε τα μπλουζάκια μας , παρακαλώ περιηγηθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
32320400908_1708f51a72_o.jpg
bottom of page